Política de canvis i devolucions

Com fer-ho?

Volem que quedis satisfet amb la teva experiència de compra amb VAN GREEN, per això no hi ha cap problema si vols fer un canvi o una devolució dels productes que has comprat a la nostra botiga online. VAN GREEN es farà càrrec de les despeses de devolució, sempre que el producte es torni en bon estat de conservació. Recorda que tens 7 dies de termini des del moment que has rebut la teva comanda.

Els canvis seran de talla i/o color del mateix article. Si el que vols és un canvi darticle hauràs de fer una devolució i una nova comanda. En cas d’una cancel·lació parcial, hauràs de tenir a mà el teu número de comanda i el detall dels articles a cancel·lar. A les devolucions t’abonarem l’import corresponent.

Per a qualsevol canvi o devolució podeu seguir els passos que us indiquem a continuació:

 

Pas 1

Enviar un mail a través del nostre Formulari de Devolució explicant què vols canviar o tornar. Recordeu indicar el vostre número de comanda o bé a quin nom heu fet la comanda.

 

Pas 2

Esperar la nostra resposta per registrar el canvi o la devolució. Tindràs la resposta en un màxim de 48 hores els dies feiners.

 

Pas 3

Preparar un paquet amb els productes i posar dins una còpia de la factura que vas rebre amb la comanda o indicar com a remitent el nom de la persona que va fer la comanda i/o el número de comanda. La nostra companyia de missatgeria farà la recollida.

 

Pas 4

Si es tracta d’un canvi, us enviarem la peça nova de la talla i color que preferiu.

 

Si es tracta d’una devolució, quan rebem el vostre paquet us farem l’abonament del vostre import. El reemborsament es realitzarà amb el mateix mètode de pagament de la comanda i es durà a terme de 72 horas una vegada confirmada l’acceptació de la cancel·lació.

 

Si vostè considera que el Producte que ha rebut és defectuós, ha rebut un producte incorrecte o falta un producte a la seva comanda, poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció al client trucant al número +34 93.866.63.49 de 9:30h a 13: 30h o escrivint a l’adreça info@vangreen.es. El nostre equip us informarà de com procedir. Si us plau, faciliti tants detalls com pugui.